TOVERLUX

Toverlux Illustrations tot leven gebracht met ons magische collectief van getalenteerde kunstenaars die de wereld verlichten. De collectie van Toverlux bestaat uit de Magische Lamp, het Magische Raamkozijn, de groeiende collectie Magische Silhouetten en de Lichtwensen met Lichtbasis. De Toverlux collectie is speciaal ontwikkeld voor een magisch tintje in de kinderkamer, kinderkamer en op seizoens-/natuurtafels. 

Lichtwens

.

 
Stuur een Lichtwens per post naar uw dierbaren.
Lichtwensen zijn een andere speciale manier om te genieten van de warmte en zachtheid van onze illustraties die van binnenuit worden verlicht. Deze Lichtwensen kunnen per post worden verzonden,  zodat de magie ervan de levens van uw dierbaren van ver kan opfleuren. Deze prachtige en unieke doorschijnende Light Wishes zijn voorzien van een plakstrip waarmee je hem eenvoudig tot een lantaarn kunt vouwen, een kaartje voor je persoonlijke boodschap en een bijpassende envelop.
Voeg warmte toe aan je woonkamer of bewaar hem als geliefd nachtlampje; dit veelzijdige accessoire voegt een vleugje magie toe aan elke ruimte.
U kunt een LED-lamp* plaatsen, of u kunt uw lantaarn op onze speciaal gemaakte lichtvoet plaatsen. Onze lichte basis en de top vindt u in de webshop.

*Voor de veiligheid raden wij ten zeerste aan om LED-verlichting te gebruiken

Magic Silhouettes

Ontdek de steeds groter wordende collectie magische silhouetten - elk een unieke belichaming van de levensfasen, speciale momenten en veranderende seizoenen. Ideaal om cadeau te geven of om zelf een dierbare collectie op te bouwen. Groeien met je gezin en het verdiepen van verbindingen en tradities.

Deze veelzijdige Magic Silhouettes vormen een naadloze aanvulling op zowel de Magic Lamp als het Magic Window Frame en bieden eindeloze mogelijkheden om een ​​unieke sfeer in uw huis te creëren.

Deze silhouetten zijn gemaakt van het prachtige artwork van  getalenteerde kunstenaars en zijn zorgvuldig gedrukt op doorschijnend materiaal, waardoor de levendigheid van hun kleuren wordt verbeterd. De silhouetten hebben een afmeting van 19x19 cm en zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook gemaakt van voedselveilige materialen, wat zowel schoonheid als veiligheid garandeert. De magische lamp is in de webshop verkrijgbaar.

de andere kunstenaars

Robin Pieterse
Kapitein Kalk
en
Het Wol Feetje