Eekhoorntje vilten

Een lange periode waren er door covid-19 geen workshops mogelijk. Inmiddels  kan en mag het weer en heb ik er , om te beginnen, een aantal gepland. Mensen die hun interesse hadden laten blijken heb ik daar een mail overgestuurd. (heb je nog geen mail ontvangen maar je wel al aangemeld? laat het me even weten op contact@eentjevanmargo.nl )

De 2 geplande workshops zijn zo goed als rond en gevuld, binnenkort zal ik een aantal data (en locaties) op deze pagina zetten.

We gaan het  eekhoorntje dat hieronder staat maken. De kosten zijn €35,00 per persoon. De workshop zal van 13.00 tot 16.00 zijn. Heb je interesse? Laat het even weten!

Geef je dan met onderstaande knop op. Ik zet je dan, vrijblijvend, op een lijst en hou je op de hoogte (datum, tijd en plaats) van de volgende geplande workshop.

Workshop naaldvilten......

Het lijkt me leuk om samen een eekhoorntje te maken. Ik zorg voor koffie en thee. De kosten inclusief materialen zijn €35,- per deelnemer. 

workshops, naald vilten, tekenen op hout, leuke activiteit, inspirerende omgeving, nabij kasteel moersbergen, eekhoorntje

Wilt je meer weten over de workshops?

Een andere mogelijkheid is namelijk om een workshop op locatie te organiseren. Ik zorg dan voor de materialen en kom naar je toe en jij zorgt voor de eventuele lunch en de locatie. Dat kost €75,- plus €10,- per deelnemer met een minimum van 5 deelnemers. 
Heb je interesse? Laat het weten via de onderstaande link dan kunnen we overleggen.